Згідно розпорядження міського голови №333-р від 17.10.2023р. «Про проведення громадських слухань» у відповідності до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», проводяться громадські слухання аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу генерального плану м.Трускавець, Трускавецької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області у 2023 році з 17.10.2023р. по 17.11.2023р. Замовник – Трускавецька міська рада.

Громадські слухання аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу генерального плану м.Трускавець, Трускавецької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області у 2023 році відбудуться 17 листопада 2023 року о 14.00 год, в залі засідань Трускавецької міської ради, вул. Бориславська 2.

З матеріалами аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу генерального плану м.Трускавець, Трускавецької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області у 2023 році Ви можете ознайомитись в Управлінні містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради за адресою: вул.Бориславська,1 (тел.5-14-86).

Довідка: Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Додаток: Аналітичний звіт

Перейти до вмісту