Інформуємо, що похорон загиблого в зоні бойових дій Українського Воїна Владислава Анатолійовича Задираки відбудеться завтра, 13 квітня.

Солдат-гранатометник мотопіхотного батальйону Збройних Сил України Владислав Задирака на початку війни перевіз свою сім`ю (дружину, трирічну донечку та батьків) з рідного Рубіжного на Луганщині до Трускавця, а сам повернувся обороняти рідну землю на Сході України. Це саме той непоодинокий випадок, який уособлює сили духу, відповідальності, патріотизму українських захисників.

Загинув Герой захищаючи Україну, у важкому бою 3 квітня близько 8:40 ранку, внаслідок бойового зіткнення та масового артилерійського обстрілу поблизу міста Попасна на рідній Луганщині.

Оскільки на Луганщині і далі тривають бойові дії, то поховають Владислава Задираку у Трускавці. Родині Владислава зараз надзвичайно важко, тож підтримаймо їх всією громадою.

Завтра, 13 квітня, орієнтовно біля 11.30-12.00 тіло загиблого Героя привезуть до церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці (ПЦУ) в м. Трускавці. Церква знаходиться неподалік автостанції, автозаправки «ОККО» та СЗШ №1 за адресою: вул. Сагайдачного, 2Б.

А траурна похоронна відправа розпочнеться о 15.00.

Прохання до громади Трускавця зустріти тіло загиблого воїна-Героя та взяти участь у похороні.

Вічна пам`ять Герою-Захиснику України!

Залишити відповідь

Перейти до вмісту