На території Трускавецької територіальної громади діють певні правила щодо проведення масових заходів. Відповідне Розпорядження підписав в. о. міського голови Трускавця О. Болицький, на підставі Указiв Президента України, законiв України, розпорядження начальника Дрогобицької районної вiйськової адмiнiстрацiї “Про погодження проведення масових заходiв” вiд 05.09.2022 № 98, у зв’язку з повномасштабним вторгненням росiйської федерацiї проти України, введенням воєнного стану та певних обмежень прав та свобод людини i громадянина, з метою контролю за безпековою ситуацiєю на територiї Трускавецької мiської територiальної громади.

Доводимо до відома: старост населених пунктiв Трускавецької територiальної громади, керiвників пiдприємств, установ, органiзацiй Трускавецької Mіської ради, незалежно вiд форми власностi та підпорядкування, вiддiл культури Трускавецької Міської  ради, громаді наступне.

Проведення мирних зборiв, мiтингiв, походiв i демонстрацiй, а також iнших масових заходів дозволено проводити виключно за умови iх письмового погодкення iз Дрогобицькою районною вiйськовою адмiнiстрацiєю, не пiзнiше нiж за п’ять робочих днiв до дня проведення заходу. При проведеннi масового заходу необхiдно забезпечити:

  • негайне припинення проведення масового заходу пiд час оголошення сигнаrлу «Повітряна тривога», про що повiстити його учасникiв та органiзувати ix евакуацiю, повiдомивши їм мiсце знаходження найближчої захисної споруди цивiльного захисту (найпростiшого укриття);
  • дотримання громадського порядку та пожежної безпеки учасниками масового заходу;
  • наявнiсть засобiв першої медичної допомоги.

Взяти до уваги, що кiлькiсть осiб, якi беруть участь у заходах, не повинна перевищувати розрахункової місткості найближчої захисної споруди (найпростiшого укриття), розташованої у прямiй доступностi вiд мiсця проведення заходу. Iнформувати Дрогобицький РВП ГУНП у Львiвськiй областi, Дрогобицьке районне управлiння ГУ ДСНС Украiни у Львiвськiй областi про Bci погодженi заходи, їx метy, датy, мiсце проведення та opiєнтовнy кiлькiсть учасникiв заходу не пiзнiше нiж за одну добу до проведення заходу.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту