27 березня щотижнева апаратна нарада в Трускавецькій міській раді була присвячена вирішенню комунальних питань. Начальник УЖКГіБ ТМР Сергій Максимич повідомив, що укладено угоди на поточні ремонти вулиць Карпатська, Городище, Стуса, Мазепи, Стебницька.

На автошляхах планують залатати вибоїни ямковим методом. В межах цих робіт, міський голова Трускавця Андрій Кульчинський дав доручення залатати поодинокі ями та вибоїни й на тих вулицях, які не входять у вказаний перелік, а також на тротуарах, причому належним чином, тобто накладенням шару асфальтної суміші прямокутної форми паралельно до тротуару.

Також міський голова дав доручення начальниці відділу контролю за станом благоустрою Вікторії Мушинській вивчити питання всіх гарантій на розкопки (дозволи для газової, електромережі та водоканалу) та перевірити наскільки якісно зароблено ці розкопки. Якщо бруківка просіла чи виявлено інші дефекти, тоді потрібно складати дефектні акти та вимагати усунення недоліків та виконання робіт згідно з гарантійними листами. Було вказано на декілька таких місць, де треба усунути недоліки.

Доручення перевірити якість виконаних робіт отримали також директор КП «Парк курортний» Назар Веретка та директор ТОВ «Трускавецький водоканал» Роман Бучкович, які прямо дотичні до розкопок в різних частинах міста.

«Так не може бути, що організація заробила розкопку, прибрала за собою і забула. Періодично потрібно перевіряти який її стан, чи не просідає бруківка, чи комфортно там ходити мешканцям, чи виконуються гарантійні зобов’язання», – зазначив Андрій Кульчинський.

Начальник УЖКГіБ Сергій Максимич доповів, що цього тижня завершиться проектна експертиза технічної документації щодо ремонту вулиць Лесі Українки, Стефаника та Помірецької.

На нараді обговорювалися й інші комунальні питання, зокрема підготовка до Великодня, робота КП «Трускавецьсвітло», концептуальний підхід до реконструкції курортного парку, питання закупівлі газу для освітніх установ на квітень 2023 року, робота працівників з благоустрою в селах нашої громади та інші.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту