25 лютого в Народному домі с. Уличне вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та полеглих воїнів ЗСУ у війні з російським агресором! В Народному домі с. Модричі годину-реквієм присвятили пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв сьогодення.

У селі Доброгостів біля Пантеону Слави отці відслужили Панахиду в пам’ять Небесної Сотні. З хоругвами дружньо прийшли до Пантеону Греко – католики, процесією з хоругвами прийшли на спільну молитву православні. Адже одна біда у нас на всіх, спільна подяка загиблим від усіх і одна від усіх надія на Бога. Сердечні слова в пам’ять славних Героїв від міського голови Андрія Кульчинського, начальника відділу культури Тетяни Татомир. Щире слово депутатів Володимира Стецівки і Любомира Пасемко, сільського старости Василя Ірода і директорки школи Світлани Савчук. Організаторами дійства були – директор Народного дому Галина Васьків, Світлана Колодій і Олена Пасемко, староста села Василь Ірод.

Також у 2-гу річницю повномасштабного вторгнення Орівська громада вкотре зібралася, щоб гідно подякувати Героям за мирне небо. Після закінчення Богослужіння присутні піднялися на кладовище де отець Любомир відправив молебень за полеглими односельцями та усіма невинно убитими Українцями.
У с. Станиля численна громада взяла участь у панахиді за всіма загиблими воїнами, які віддали своє життя, захищаючи наше!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Перейти до вмісту