В нашій громаді продовжується відзначення Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України. Святкові урочистості пройшли і для осіб поважного віку – в Трускавецькому міському територіальному центрі соціальних служб (директорка Олена Пилат).

Працівників та підопічних терцентру зі святом привітав міський голова Андрій Кульчинський. Він наголосив на тому, що Україна стоїть, вистоїть і переможе, а всі ми маємо докладати для цього максимум зусиль. Трускавець вкладає свою вагому лепту в нашу майбутню перемогу. В Дрогобицькому районі Трускавецька громада сплачує найбільше податків до державного бюджету (біля половини загальнорайонного показника), і ці податки – це посилення ЗСУ, нормальне функціонування загальнодержавних механізмів, освіти, медицини, соціального захисту. Ворог хоче нашого відчаю, нашої зневіри, нашого розбрату, але він не дочекається цього. Ми сильні, ми єдині і ми переможемо! – зазначив Андрій Кульчинський.

Зі святом учасників дійства вітали й інші поважні трускавчани: голова Трускавецької міської організації Ради ветеранів Анна Беляєва, місцева поетеса Марія Кутереба, краєзнавець та щирий патріот рідного краю Іван Положевець. А творчі колективи, котрі діють при терцентрі, порадували чудовими патріотичними піснями та композиціями.

Фоторепортаж можна переглянути тут.

Перейти до вмісту