З ініціативи секретаря Трускавецької міської ради Наталії Пономаренко у рамках співпраці Трускавецької міської ради з  благодійною організацією We World International сьогодні, 4 жовтня, буде продовжено видачу засобів гігієни для вразливих верств населення з числа ВПО.

Видача гуманітарної допомоги (пакунки із засобами гігієни) відбудеться сьогодні, 4 жовтня, з 16.00 до 17.00 в кабінеті №2 Трускавецької міської ради (вул. Бориславська, 2). Допомога призначена для матерів з дітьми, які опинилися у кризовій ситуації та не отримували допомогу минулого тижня (27 вересня). Кількість пакунків, які передано для видачі ВПО – 40 штук. Роздача відбуватиметься в порядку живої черги, передусім тим, хто зареєструвався на її отримання 27 вересня, але тоді її не вистачило всім потребуючим.

Засоби гігієни видаються в рамках проєкту «Надання допомоги в порятунку життя і захисту вразливих груп населення з числа внутрішньо-переміщених осіб в Україні», який реалізовується за фінансової підтримки Child Fund Germany/УВКБ ООН/Регіон Емілія-Романія та впроваджується We World International.

Враховуючи побажання внутрішньо переміщених осіб, наступний транш гуманітарної допомоги від We World International буде роздаватися особам поважного віку з числа ВПО через Трускавецький територіальний центр соціального обслуговування.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту