7 тонн високоякісної м’ясної консерви куплено з першого пулу грошей, пожертвуваних від об’єднаної громади Wathlingen (Німеччина) для Асоціації Друзів Соулін. Ці кошти були зібрані нашими німецькими друзями для закупівлі й транспортування гуманітарної допомоги саме для Трускавця.

Процес чергової доставки та закупівлі налагоджує Пьотр Мусял, уповноважений з цих питань, депутат з міста Ліманова (Польща). Цього разу пан Пьотр, який завжди радо приїжджав у Трускавець з різними видами гуманітарних допомог (від харчів до побутової техніки) прибути не зміг, через стан здоров’я, але свій обов’язок виповнив з допомогою товариша Анджея.

Як розповіла Олена Петранич, керуюча справами ТМР (курує напрямок поселення ВПО у Трускавці) провізію передали до центрів розміщення вимешено переміщених осіб у Трускавці. Переселенців, які ще досі продовжують жити централізовано, отримують безкоштовне харчування, тож цю потребу вдається покрити саме за рахунок закордонних благодійних поставок. Частину відвезуть у Східні регіони, відповідно до потреби армії чи цивільного населення. «У цьому плані Трускавець є унікальним містом, де ми (керівництво міста), з року в рік, налагоджували чимало партнерств з країнами Європи. В умовах війни міста-побратими простягають нам руку допомоги, та показують, що їм не байдуже, щобільше, вони так само переживають за українців і наше майбутнє. Цінуємо це і дякуємо », – каже Олена Петранич.

Щиро дякуємо об’єднаній громаді Ватлінген, місту Ліманова та особисто Пьотру Мусялу, за те, що продовжуєте допомагати Трускавцю та Україні. Ця підтримка цінна, адже з кожним вантажем ми отримуємо не тільки продукти чи техніку, побутові речі, а й велику силу вашої підтримки та віри в перемогу й такий довгоочікуваний мир.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту