Сьогодні, 4 серпня, в селі Орів Трускавецької територіальної громади освятили позашляховик, який  завтра вирушає до наших захисників на схід. Чин освячення здійснив настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці с. Орів о. Ярослав Мельник.

Щоб машина не їхала порожньою, протягом сьогоднішнього дня в Орові (в магазині «Орівчанка») збирають продукти харчування, засоби індивідуальної гігієни та інші речі, потрібні нашим воїнам на передовій.

А орівчани вже думають над іншими механізованими подарунками для наших захисників – для цього проводиться збір коштів на карту Приват 5168 7574 2169 4177 (Марголич М.Р.).

Позашляховик, на який зібрали кошти орівчани – не перший, який село Орів відправляє на передову. Практично кожен населений пункт Трускавецької громади відправив  техніку, куплену за кошти благодійників, які таким чином сприяють наближення нашої спільної Української Перемоги.

У Трускавці теж триває збір коштів на черговий позашляховик. Його вартість – 100 тисяч гривень (2 500 євро). Завдяки марафону «Співай задля перемоги», який організовує Трускавецький інформаційно-курортний центр, та благодійним пожертвам небайдужих трускавчан, серед яких і депутатка Трускавецької міської ради Іванна Кенц-Березюк (пожертвувала 500 євро), вже вдалося зібрати половину потрібної суми.

Разом переможемо!

Залишити відповідь

Перейти до вмісту