МОЗ надало перелік вимог, дотримуватись яких повинні заклади, що запрацювали з метою протидії коронавірусу

Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID – 19 в місцях торгівлі харчовими продуктами

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів в закладах санітарної психіатричної допомоги, медико-соціального захисту населення на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID – 19

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при здійсненні дозволених видів діяльності, які передбачають приймання відвідувачів в офісних приміщеннях на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID – 19

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID – 19

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при роботі закладів громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID – 19

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при наданні стоматологічної допомоги на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID – 19

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів в перукарнях та салонах краси на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID – 19

Внесення змін до постанови Головного державного дсанітарного лікаря України №14 від 27 квітня 2020 року «Щод протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID – 19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропородовольчих ринках»

Інформація також доступна на https://moz.gov.ua/golovnij-derzhavnij-sanitarnij-likar-ukraini