Сьогодні Службою у справах дітей Трускавецької міської ради було організовано видачу вживаних речей, взуття, підгузок, вітамінів та інших корисних у побуті дрібниць сім’ям з дітьми, які проживають у Трускавці. Попередньої реєстрації не проводилось, отже усі охочі (головний критерій – мати дітей), могли прийти і вибрати собі щось за потреби.

Від благодійного фонду «Опіка Майбутнього» було надано деякі продукти, вітаміни для підлітків та дорослих, соуси, а для братів наших менших, котиків – м’який корм у консервах.  Благодійна акція проходила у співпраці з ГО «Дій Твори» керівницею якої є Наталія Пономаренко, секретар міської ради Трускавця. Вона зазначила, що БФ «Опіка Майбутнього» й очільник Андрій Баховський часто бувають у Трускавці із благодійними ініціативами та часто підтримують міські. Завдяки їхній опіці діти Трускавецької громади, зокрема ВПО, з сімей військових, а також із соціально незахищених родин відвідували цікаві вистави, їздили на оздоровлення. Також за підтримки пана Андрія відбулась медична акція у прихистках для ВПО, де люди мали можливість пройти обстеження в лікаря та отримати фахову консультацію.

Сьогоднішньою допомогою  скористалось 44 сім’ї у яких, загалом, виховується 77 дітей. Дякуємо благодійникам та працівникам Служби у справах дітей за добрі справи та ініціативність.

Перейти до вмісту