16 квітня продовжила свою роботу LXIII сесія Трускавецької міської ради VIII демократичного скликання.

ІІ пленарне засідання розпочалося із депутатських запитів:

– Юрій Наконечний підняв тему торгівлі алкоголем у центральній частині курорту,

– Михайло Галик озвучив потребу покращення стану пам’ятника Т. Шевченку в с. Уличне,

– Любомир Пасемко звернув увагу на стан придорожньої смуги вздовж траси Дрогобич-Довголука та прилеглих територій біля сміттєзабірних майданчиків у с. Доброготсів.

На сесії прийнято звернення до Кабміну щодо встановлення меж адміністративно-територіальної одиниці міста Трускавця. Це питання «зависло» ще з часу утворення Трускавецької територіальної громади в 2020 році і пов’язане з тим, що до складу міста включається територія IV мікрорайону (непарна сторона вулиці Стуса та завершальна частина вул. Стебницької).

Інше звернення, яке ініціювала фракція «Європейської Солідарності», скеровується до ВРУ з проханням відхилити урядову ініціативу щодо поетапного підвищення акцизу на бензин (в 1,7 рази) та дизпаливо (в 2,5 рази).

Абсолютна більшість питань, які розглянула сесія на ІІ пленарному засіданні – земельні (35 рішень). Вони стосуються різних аспектів землеустрою (поновлення договорів оренди, надання дозволів на розробку технічної документації, затвердження проєктів відведення). Сесія завершила свою роботу.

Перейти до вмісту