Одним з основних завдань керманичів Трускавецької громади є забезпечення дітей якісним повноцінним харчуванням у закладах освіти, а також формування культури здорового харчування.
Здорова і поживна їжа в школах є важливим елементом турботи про добробут дітей в умовах російської агресії та основою для їхнього здорового майбутнього. Збалансоване шкільне харчування дає рівні можливості учням незалежно від того, де вони живуть — у великому місті чи невеликому селі.
Нещодавно завідувач Дрогобицького районного відділу Державної установи “Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб” Ігор Майкут разом з міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським та начальником відділу освіти Орестом Лобиком відвідали харчоблок Доброгостівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. ім. Івана Боберського Трускавецької територіальної громади (директорка Світлана Савчук). Було оглянуто виробничі приміщення, технологічне обладнання та надано рекомендації щодо влаштування приміщень та організації харчування у відповідності до вимог санітарного законодавства та законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.
Нагадаємо, що після утворення в 2020 році об’єднаної Трускавецької територіальної громади започатковано гаряче харчування учнів у школах І-ІІІ ст. сіл Орів та Модричі; цей процес на завершальному етапі в школах сіл Доброгостів та Уличне.