11 жовтня під головуванням депутата Юрія Наконечного відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, містобудування, благоустрою.
Участь в засіданні взяли секретар ради Наталія Пономаренко, депутати Юрій Наконечний, Андрій Кісак, Ярослав Грицак, Іван Герльовський, Іванна Кенц-Березюк, Мар`яна Губицька, староста с. Станиля Павло Пасічник, начальниця управління містобудування, архітектури та землекористування Оксана Плахтій, начальник відділу містобудування та архітектури Зіновій Кушнір.
На комісії розглянули 6 питань.
Після проведення виїзного засідання на території будинків 62, 64 та 70 на вул. Стебницькій погоджено затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання у постійне користування площею 0,3050 га в м. Трускавець для ОСББ «Стебницька, 64».
Підтримано розроблення детальних планів територій земельних ділянок в с. Станиля.
Погоджено демонтаж пам’ятників радянської доби у селах громади (питання розглядатимуть і на інших комісіях).
Члени комісії спробували знайти соломонове рішення як погодити межі земельних ділянок біля Дрогобицької, 29, де один з мешканців спорудив житло над гаражем. З цього питання проведуть додаткове засідання земельної комісії, на яке запросять обидві сторони.
Члени комісії підтримали надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,7180 в межах Трускавецької територіальної громади Торгово-виробничому підприємству «ЖОВКВА-ВУРСТ» та ТОВ «Інвестиційна компанія «ТВК». Ці дві компанії після придбання землі колишнього дитячого табору «Світанок» на Помярках планують втілювати там у життя інвестиційний проєкт «Шарбель 2». І першим кроком буде зміна цільового призначення земельної ділянки з земель рекреаційного призначення на землі санаторного призначення.

Перейти до вмісту