Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі енергосервісу – комплексу технічних та організаційних енергозберігаючих заходів, спрямованих на скорочення енергосервісу споживання та витрат на оплату за електроенергію, очікуваної вартості предмета закупівлі при проведенні процедури закупівлі за предметом: «Енергосервіс насосної станції Комунального підприємства «Трускавецьвода» Трускавецької міської ради» (за кодом ДК 021:2015 99999999-9 Не відображене в інших розділах)

Ідентифікатор закупівлі в електронній системі : ID: UA-2023-12-12-022728-a

Процедура закупівлі: Відкриті торги

Очікувана вартість: Не визначена

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 631 і від 11.10.2016 року № 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 року № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 року.

Замовник: Комунальне підприємство «Трускавецьвода» Трускавецької міської ради,

код ЄДРПОУ – 42604438

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Комунальне підприємство «Трускавецьвода» Трускавецької міської ради розпочинає закупівлю енергосервісу – комплексу технічних та організаційних енергозберігаючих (енергоефективних) та інших заходів, спрямованих на скорочення замовником енергосервісу споживання та витрат на оплату за електроенергію із споживанням (витратами) за відсутності таких заходів.

Закупівлю енергосервісу здійснюються за процедурами публічних закупівель у порядку, встановленому Законом України “Про публічні закупівлі” для закупівлі послуг, з урахуванням особливостей, встановлених Законом України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації».

Закупівля не поділяється на лоти: ««Енергосервіс насосної станції Комунального підприємства «Трускавецьвода» Трускавецької міської ради» ;

Адреса: вул.І.Франка, 59 м.Трускавець Львівська обл.

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості закупівлі: 00 грн. 00 коп.

Визначення очікуваної вартості закупівлі здійснювалось на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України № 275 від 18.02.2020 р. За попередніми розрахунками очікувана вартість закупівлі складає 0 грн. Ціна формувалася шляхом моніторингу аналогічних процедур закупівель та визначена методом підрахунку на основі середньої ціни пропозицій потенційних учасників.

СЕС призначені для перетворення сонячної енергії в теплову, а потім в електричну. Інвертор, який перетворює прямий електричний струм від сонячних батарей в змінний струм, необхідний для живлення насосної станції І-го та ІІ-го підйому. Тарифи на електропостачання постійно зростають, тому ми отримуємо енергонезалежність і скорочуємо виграти на електроенергію. Потужність СЕЄ складає 120 кВт, при сонячній погоді.

Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: проведено моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо). Крім цього, був проведений аналіз закупівель аналогічних Товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «Prozorro».

Перейти до вмісту