Керуючись пп. 20, п.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції комісії по торгівлі, побуту, громадському харчуванню та виділенню місць для організації вуличної торгівлі (протокол № 1 від 1.01.2024р.):

1. Надати дозвіл підприємцю Гарбузинській Вероніці Ростиславівні на вуличну торгівлю з реалізації гарячих та холодних безалкогольних напоїв та інших продовольчих товарів (кава, чай та кондитерські вироби) по вул.Степана Бандери, терміном до 31 грудня 2024 року.

2. При задіянні найманих працівників суб’єкт підприємницької діяльності зобов’язаний оформити з ними трудовий договір та виплачувати зарплату не нижче законодавчо встановленого розміру.

3. Діяльність здійснювати згідно Постанови КМУ № 833 від 15.06.2006 року «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів» та Наказу Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України № 369 від 08.07.1996р. «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі».

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови О.Ткаченка.

Міський голова Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

Перейти до вмісту