Відповідно до п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», наказу начальника Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 25 лютого 2022 року № 50 «Про призов військовозобов’язаних та техніки на військову службу під час загальної мобілізації», рішення № 2362                                     від 07.03.2022 року «Про надання повноважень міському голові на період воєнного стану» та на виконання Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 69/2022 «Про загальну мобілізацію», беручи до уваги службову записку начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної,  мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення Юрія Соляна №39/07.03 від 15.02.2024 року, з метою проведення своєчасного та якісного оповіщення громадян, які призиваються на військову службу за призовом під час мобілізації:

1. Затвердити перелік посадових осіб, які уповноважені на оповіщення про виклик до Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, згідно з додатком.

2. Начальнику відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної,  мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення Ю.Соляну провести з уповноваженими посадовими особами інструктаж та організувати оповіщення військовозобов’язаних громадян, що призиваються на військову службу під час мобілізації.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                          Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

Перейти до вмісту