З метою розвитку інтелектуального потенціалу, забезпечення  організованого та змістовного дозвілля учнівської молоді, на виконання цільової соціальної програми роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Трускавецької міської територіальної громади на 2021-2025рр., керуючись п. п. 20 п. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту (Р. Коваль) спільно з відділом освіти (О. Лобик) організувати та провести фінальну інтелектуально-розважальну гру «LIGA SCHOOL» серед учнівської молоді Трускавецької територіальної громади 01 березня 2024 року в СШЗ №2-гімназія м. Трускавець.

2.Затвердити розрахунок витрат коштів відділу у справах сім’ї, молоді та спорту на організацію  та проведення  інтелектуально-розважальної гри «LIGA SCHOOL» серед учнівської молоді згідно з додатком.

3. Фінансовому управлінню (М. Федоричак) виділити кошти на проведення  інтелектуально-розважальної гри «LIGA SCHOOL», згідно із розрахунком витрат (додаток №1) за  рахунок коштів, передбачених на програми і заходи державних органів влади у справах молоді.

4. Головному бухгалтеру міської ради (Х. Федина) забезпечити бухгалтерський облік та звітність про цільове використання бюджетних коштів згідно з додатком №1.

5.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови – С. Стефанківа.                            

Міський голова                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

Додаток № 1

до розпорядження міського голови

№ 67  від  29.02.2024р.  

Розрахунок витрат

на  організацію та проведення

інтелектуально – розважальної гри

«LIGA SCHOOL» серед учнівської молоді

Трускавецької територіальної громади

01 березня 2024 року

  1. Організація та проведення інтелектуально – розважальної гри «LIGA SCHOOL» (написання гри, створення презентації, ведення гри, підготовка та організація, СММ, фотограф, поліграфія )  – 19800 грн.

  Разом: 19800 (Девятнадцять тисяч вісмсот) гривень 00 коп.

           Керуюча справами                                 Олена ПЕТРАНИЧ

Перейти до вмісту