На виконання Законів України «Про оборону України», «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», керуючись                        п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 47 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 1487 від 30.12.2022, розпорядженням начальника *** № 1/2195 від 29.02.2024 року з метою оповіщення військовозобов’язаних, згідно списку, для проходження ними медичного огляду та уточнення військово-облікових даних, а також для розшуку:
 
1. Відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної,  мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення Трускавецької міської ради, старостам населених пунктів Трускавецької територіальної громади:
1.1. Здійснити оповіщення військовозобов’язаних згідно повісток – *** шт., про їх виклик до збірного пункту *** та забезпечити їх прибуття до ***«06» березня 2024 року о 09.00 год. за адресою: ***.
1.2. За результатами оповіщення підготувати повідомлення та проінформувати *** в термін до 08 березня 2024 року.
1.3. Військовозобов’язаним при прибутті на *** з собою мати ксерокопію паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду, військовий квиток, ксерокопію банківської карточки (з Ощадбанку ксерокопія карточки та реквізити з банку, Приватбанк ксерокопію карточки).
1.4. Підготувати звернення у відділення поліції № 2 Дрогобицького РВП ГУ НП у Львівській області щодо військовозобов’язаних, які ухиляються від виконання військового обов’язку.
2. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.
 
 
 
 
Міський голова                                                          Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ
Перейти до вмісту