23 серпня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань туризму, розвитку курорту, рекреації, міжнародної співпраці, інвестицій та інформаційної політики. Участь в її роботі взяли секретар ради Наталія Пономаренко, депутати Сергій Чурбанов (голова комісії), Марія Настьошин та Руслан Пристай.

Комісія розглянула одне питання: «Про внесення змін до міської цільової програми підтримки КП «Редакція міського радіомовлення» на 2022-2024 роки». Як доповіла бухгалтер КП «Редакція міського радіомовлення» Мирослава Романюк, запланованих на цей рік коштів на комунальні послуги виявилося недостатньо, адже і тарифи зросли, і в радіо додався ще один кабінет плюс енергоємна апаратура. Нагадаємо, що радіо перейшло в формат ФМ-мовлення, отже, цілодобову роботу потрібно забезпечувати. А надходження від реклами не є великими – біля 3 тис. грн. щомісяця. Колектив радіо з 4 осіб старається заробляти, проте коштів на функціонування КП потрібно багато – окрім зарплати потрібно оплачувати комунальні послуги, Інтернет тощо.

Комісія одноголосно підтримала виділення додаткових 21 500 грн. для покриття витрат комунального підприємства за комунальні послуги до кінця поточного року.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту