На сьогодні у Трускавці діють чотири сирени, які оповіщують мешканців про небезпеку з повітря цілодобово. В умовах війни, це дає змогу попередити усіх про загрозу авіаудару. Здебільшого, ракети по території Львівщини запускають із Білорусі й акваторії Чорного моря.

☝????Цими днями в одному з районів було встановлено додатковий блок оповіщення. Це було потрібно, оскільки в даному мікрорайонірайоні ( вулиці : Данилишиних 1-21; Івасюка, Стуса) звук сирен було чутно дуже слабо.

Наразі встановлена сирена проходить тестування, тому мешканці будинків на вказаних вулицях чутимуть звук оповіщення із супроводжуючим текстом « Увага повітряна тривога, просимо всіх пройти в укриття» , або без нього. Наголошуємо, що всі системи оповіщення спрацьовують лише у випадку повітряної тривоги і вмикаються автоматично.

У будь-якому випадку не слід нехтувати вказівками цивільного захисту. Під час повітряної тривоги потрібно бути пильними, по можливості пройти у безпечне місце, особливо подалі від вікон. А також зберігати спокій , адже наша українська ППО працює вправно!

Залишити відповідь

Перейти до вмісту