Згідно розпорядження міського голови № 1-р від 03.01.2023р. “Про проведення громадських слухань по детальному плану території” у відповідності до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», проводяться громадські слухання містобудівної документації «Детальний план території» з 05.01.2023р. по 05.02.2023р. Замовник детального плану – Трускавецька міська рада, розробник – ФОП Наконечний І.В., згідно рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради №423 від 26.12.2022р. «Про розроблення детального плану забудови земельної ділянки по вул.Данилишиних». Громадські обговорення містобудівної документації відбудуться 03.02.2023р. о 15.00 год в залі засідань Трускавецької міської ради.

З матеріалами містобудівної документації Ви можете ознайомитись в Управлінні містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради за адресою: вул. Бориславська,1 (тел.5-14-86), в холі Трускавецької міської ради по вул. Бориславська,2.

Довідка: Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Додатки:

Пояснювальна записка

Ситуаційний план

Викопіювання із Зонінгу

Проектний план ДПТ

Благоустрій території

Вертикальне планування

Схема транспорту

Планувальні обмеження

Інженерно-технічні заходи

Перейти до вмісту