На вихідних 21-22 березня до Трускавецької міської лікарні за медичною допомогою звернулося 13 пацієнтів, у тому числі 6 дітей. В 9 з них діагностовано ГРЗ, в 4 – гострий бронхіт. Коронавірусу не виявлено.

 Трускавецька міська рада звертає увагу батьків на те, що у зв’язку з запровадженням карантину діти повинні знаходитися вдома. Вчителі всіх трьох шкіл міста проводять дистанційне навчання через шкільні сайти, Viber, Skype, Zoom та за допомогою інших технічних засобів. Окрім того відеоуроки транслюються на телеканалах, в мережі YouTube, а також на інших ресурсах (посилання). Нагадуємо, що за порушення правил карантину працівники поліції складають протоколи та накладають штрафи.

 Станом на 23.03.2020 р. відбулося погіршення погодних умов. Комунальні служби працюють над розчищенням вулиць та тротуарів від снігу. Місто контролюється 1 пішим патрулем поліції та 3 екіпажами. Перебоїв з постачанням продуктів немає.

 Перелік необхідних контактів (гаряча лінія, лікарня, соціальні служби, приймальня міського голови, поліція, ДСНС) – тут.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту