Громадська спілка «Карпатський смак» пропонує пройти опитування керівникам бізнесу сільськогосподарської та харчової галузі. Основною метою опитування є виявлення вектору підвищення конкурентоспроможності.  Результати опитування дадуть змогу визначити стан підприємств, потреби супроводу та забезпечення консультаційної практичної допомоги.

Думка кожного виробника є дуже цінною і буде врахована для організації роботи спільної платформи, яка консолідуватиме лідерів бізнесу в агріфуд-секторі, надаватиме рекомендації Уряду, донорам та бізнесу щодо основних векторів законопідтримки.

Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації просить сприяти у поширенні інформації серед підприємств сільськогосподарської та харчової галузі, які проводять діяльність на території області і зокрема Трускавецької громади. Опитування проводиться в рамках швейцарсько-українського проєкту «Зміцнення» членських бізнес-об`єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні, котрий впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України та за підтримки Швейцарії.

Пройти опитування можна за посиланням http://cutt.ly/dNYhelf

Залишити відповідь

Перейти до вмісту