Щотижня в УРБАН-бібліотеці м. Трускавця проходять різноманітні майстер-класи, в яких беруть участь і діти, і дорослі. Їхнім результатом є як зібрані грошові пожертви на потреби ЗСУ, так і виготовлені матеріальні речі для наших воїнів, зокрема окопні свічки.

Цього тижня в цій культурній установі Трускавця мали місце два благодійні майстер-класи: з розпису пряників та з виготовлення ляльки-мотанки.

На першому з них, котрий пройшов у середу, 25 січня, діти під керівництвом майстрині Наталії Михайляк з великим задоволенням розмальовували свої солодкі шедеври (пряники), а потім всі гуртом крутили окопні свічки.

А у четвер, 26 січня, пройшов майстер-клас, на якому виготовляли ляльки-мотанки з обрізків тканин, з яких шиють теплі речі для захисників ЗСУ у волонтерському центрі Трускавця – музеї Михайла Біласа. Тож УРБАН-бібліотечна лялька-мотанка вийшла з сильним духом віри у Перемогу!

Нагадаємо, що в УРБАН-бібліотеці продовжується збір пожертв для закупівлі наступної партії парафіну на виготовлення окопних свічок. Долучитися може кожен. Адреса установи: м. Трускавець, вул. Бориславська, 36.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту