5 грудня – День волонтера. Це слово в Україні набуло особливого значення з початку війни, тобто з 2014 року. Адже саме волонтери стали рушієм нашої перемоги, свідками віри народу у кращу долю, людьми, котрі на своїх плечах тримають армію, а руками проробляють колосальну роботу, від якої залежить майбутнє держави, нації та світу.

Влада Трускавця з повагою та пошаною ставиться до волонтерських рухів та всіляко їм сприяє, допомагає, бере на себе частину їхніх потреб. Волонтерів Трускавця та регіону було нагороджено і торік, і цього року на День міста, День Конституції, День Незалежності України. Звісно, всіх відзначити важко, але пам’ятаємо про подвиг кожного з вас, волонтери, та схиляємо перед вами своє чоло!

А сьогодні з нагоди Міжнародного Дня волонтера у Народному домі Трускавця відбувся благодійний захід, який зініціювали БФ «Коло», Трускавецька міська рада та Дрогобицька районна військова адміністрація. Голова ДРВА Степан Кулиняк та міський голова Трускавця Андрій Кульчинський щиро подякували волонтерам Дрогобиччини за їхню благородну, благочестиву, надважливу і часто невдячну та важку місію – посвячувати свої час, зусилля, здоров`я, а зрештою повністю себе задля великої мети. А зараз мета в нас спільна, вона нас об’єднує і мобілізує. І ця мета – перемога України над московською імперією зла.

А добрий настрій волонтерам з нагоди їхнього «професійного» свята дарував «Музичний батальйон».

Перейти до вмісту