У СЗШ №3 впродовж трьох днів відбувався теоретичний та практичний майстер-клас з 3D моделювання і друку в якому брали участь учні 5-6 класів. До школярів приїхали представники проєкту Tolocar, які показали й розповіли дітям про основи 3D моделювання. Після того як діти створили свої фігурки (брелки, або ж дармовиси), спільно з фахівцями друкували їх на 3D принтерах. Після освоєння основ учні приступили до складніших завдань та спроєктували допоміжні аксесуари для захисників. Вони спільно розробляли дизайни підставок на телефони, тримачі для виделок, протиковзні насадки для милиць, які теж були надруковані на принтерах. Саме ті предмети, які мають трішки полегшити життя військових на реабілітації.

Метою такого «пересуваного» проєкту як Tolocar є створити всі умови для того, щоб діти могли набувати навички, які знадобляться у майбутньому доступно та цікаво. Щоб їх переповнювало бажання створювати те, що робитиме майбутнє ближче та простіше. Щоб діти розвивали всі необхідні навички для дорослого життя ще на початку шляху.

Впродовж майстер-класу в шкільному кабінеті інформатики вирувала творча та дружня атмосфера. Діти могли вільно спілкуватись, консультуватись зі старшими фахівцями, вивчати процес у своєму ритмі. Як це відбувалось та які результати вийшли у діток та наших захисників дивіться у нашому сюжеті

Залишити відповідь

Перейти до вмісту