Рік тому, а саме 2 лютого 2023 року було прийнято рішення Трускавецької міської ради № 2781 «Про адресну грошову підтримку довгожителів Трускавецької міської територіальної громади на 2023-2024 роки», згідно з яким та відповідно до розпорядження міського голови Трускавця Андрія Кульчинського мешканцям Трускавецької міської територіальної громади, котрим виповнилося дев’яносто чи більше років, в місяці їхнього народження виплачується грошова допомога з міського бюджету.

Вітаємо іменинників та іменинниць – довгожителів з числа мешканців нашої Трускавецької громади, котрим у лютому виповнюється 90 років і більше. Це:

– пані та панове Людмила Павлічко, Агафія Островець, Василь Дворжак, Марія Семенова, Ганна Клим, Михайліна Клонцак, Антон Лапішко, Текля Савшак з м. Трускавець,

– пані Марія Петрівська та Марія Стинавська з с. Уличне,

– пані Костянтина Петричко та Марія Беш з с. Модричі,

– пані та панове Катерина Марголич, Степан Коцкулич, Павліна Кирчей, Ганна Марголич та Ганна Маркула з с. Орів,

– пані Ганна Микосовська з с. Зимівки.

Згідно розпорядження міського голови Андрія Кульчинського № 43-р від 07 лютого 2024р. уродинникам-довгожителям лютого управлінням праці та соціального захисту населення (начальниця Віра Ільницька) надано адресну грошову допомогу з міського бюджету на загальну суму 21 тис. грн. Шестеро з довгожителів отримують по 1500 гривень, решта 12 – по 1000 грн.

Нагадаємо, що сума допомоги залежить від віку: якщо людині виповнилося 90-94 роки, то допомога становить 1000 гривень, якщо 95-99, то 1500 гривень, а у віці 100 років і більше отримують до дня народження 3 тисячі гривень з міського бюджету.

Ще раз вітаємо довгожителів, народжених у лютому, та бажаємо їм здоров`я, радості, поваги від рідних та близьких на многая і благая літа!

Перейти до вмісту