Темним для всієї України був четвер 24 листопада, адже держава поринула в темряву, спричинену атаками терористичної росії на нашу енергетичну інфраструктуру. Трускавець був солідарний з усією Україною і також практично всю добу потерпав без світла.

Та місто жило своїм життям, долучаючись до принципу «Краще в темряві, але без москальні». Тому позачергова 39 сесія Трускавецької міської ради пройшла, як і планувалося, в цей день, хоча голосування і проводили вручну.

Після виконання державного гімну України із запитом звернувся депутат Михайло Галик. Він ініціює звіт комунальних підприємств, які здійснюють свою діяльність в селах громади.

Сесія розглянула два технічні питання. Перше з них – про внесення змін до показників бюджету Трускавецької міської територіальної громади на 2022 рік. Доповідав його начальник фінансового управління Микола Федоричак. Зміни стосуються субвенційних коштів для міської лікарні за надані послуги для ВПО. Сесія одноголосно підтримала запропонований проєкт рішення.

Друге питання щодо електрогенераторів доповідав начальник УЖКГіБ Сергій Максимич. Питання технічне і стосується виключно потужності генеруючих установок.

На завершення сесії міський голова Андрій Кульчинський повідомив, що наступні сесії проводитимуть з урахуванням діючих графіків вимкнень електроенергії.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту