7 грудня – День місцевого самоврядування в Україні. Але і в професійне свято представники органів місцевого самоврядування продовжують працювати. Так, в рамках підготовки до 41 сесії Трускавецької міської ради сьогодні відбулося засідання земельної комісії, на якому розглянули питання, актуальні для місцевих жителів (в більшості щодо земельних ділянок під житловими будинками у селах громади).

Участь в роботі комісії взяли секретар ради Наталія Пономаренко, депутати Юрій Наконечний (голова комісії), Ярослав Грицак, Андрій Кісак, Іван Герльовський, Іванна Кенц-Березюк. Доповідали питання начальниця управління містобудування, архітектури та землеустрою Оксана Плахтій і головний архітектор Трускавця Зіновій Кушнір.

Ряд питань, які розглянула комісія, стосуються узаконення правовідносин між суб’єктами господарювання (переоформлення права власності на землю), продовження оренди на земельні ділянки під діючими об’єктами, зміни цільового призначення землі. Їхній розгляд розпочнеться 8 грудня і завершиться на наступних пленарних засіданнях 41 сесії ТМР.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту