Протягом І кварталу 2024 року 402 мешканці Трускавецької громади з числа вразливих верств населення отримали з міського бюджету допомогу на оплату комунальних послуг на загальну суму 635,63 тис. грн. Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради.

А саме:

– 191 особа з числа сімей, в яких проживає двоє і більше непрацюючих осіб з інвалідністю або двоє дітей з інвалідністю, дитина з інвалідністю підгрупи А, осіб з інвалідністю по зору І-ої та ІІ-ої групи, осіб з інвалідністю І-ої та ІІ-ої групи без нижніх кінцівок, одиноких осіб з інвалідністю І-ої, ІІ-ої групи, отримали щомісячну адресну грошову допомогу на покриття витрат на житло і комунальні послуги в рамках виконання Комплексної програми правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 рр.

– 157 осіб з числа вдів/вдівців політичних в’язнів-жертв політичних репресій та ветеранів УПА, реабілітованих осіб, потерпілих від політичних репресій, учасників бойових дій УПА, громадян міста, які нагороджені відзнакою «За заслуги перед містом» та громадян міста, яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Трускавця», отримали щомісячну грошову компенсацію на ЖКП на виконання Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 рр.

– 27 осіб з числа дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, прийомних батьків та опікунів/піклувальників надано пільги на оплату житла та комунальних послуг та придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного палива на виконання Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 рр.

– 27 осіб з числа членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України отримали додаткову пільгу в готівковій формі – 50% на оплату житлово-комунальних послуг на виконання Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 рр.

Детальнішу інформацію щодо надання адресних грошових допомог з міського бюджету можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради за адресою м.Трускавець, пл.Чорновола,2 або за тел. (247) 5 03 03, (247) 6 82 66.

Перейти до вмісту