Першочергове право вирішувати якою має бути Алея Слави загиблих захисників України мають сім`ї загиблих Героїв. Такою є принципова позиція міського голови Трускавця Андрія Кульчинського. Саме тому думка матерів, батьків, дружин загиблих воїнів є вирішальною, саме тому з ними радяться і вони висловлюють свої позиції у спеціально створеній для цього групі.

16 лютого сім`ї загиблих Героїв отримали можливість ознайомитися з концепцією Алеї Слави. А саме – де вона буде розміщена, який формат сіті-лайтів, які розмір, колір та концепція фото, скільки світлин на одній конструкції, одно- чи двосторонні, потрібні лавочки біля алеї чи ні, і так далі. Зі зрозумілих причин, адже війна триває, наразі не йде мова про фундаментальні споруди. Та, все ж, конструкції будуть виконані з добротних матеріалів – стійких до різних атмосферних явищ.

Всі ці моменти активно обговорювалися впродовж півтора місяця, а сьогодні, 29 березня, в залі засідань міськвиконкому сім`ї загиблих зібралися на зустріч з міським головою Андрієм Кульчинським, проєктантами та виконавцями робіт і висловили свої пропозиції в форматі живого спілкування.

Окрім теми Алеї Слави Героїв були обговорені й інші питання, які хвилюють сім`ї загиблих.

Перейти до вмісту