Сьогодні, 27 вересня, з 15.00 в кабінеті №2 Трускавецької міської ради (вул. Бориславська, 2) видаватимуть засоби гігієни найбільш вразливим верствам ВПО. Гуманітарна допомога прибула до Трускавця в кінці минулого тижня в рамках проєкту «Надання допомоги в порятунку життя і захисту вразливих груп населення з числа внутрішньо-переміщених осіб в Україні», який реалізовується за фінансової підтримки Child Fund Germany/УВКБ ООН/Регіон Емілія-Романія та впроваджується We World International.

Як повідомила секретар Трускавецької міської ради, керівниця Гуманітарного штабу Наталія Пономаренко, це перший транш засобів гігієни для ВПО. Кількість пакунків обмежена – біля сотні штук, тож отримати її зможуть лише найвразливіші верстви з числа ВПО (багатодітні сім`ї, сім`ї з малолітніми дітьми чи дітьми з інвалідністю, особи в кризових життєвих ситуаціях тощо). Спочатку засоби гігієни отримають ті родини ВПО, котрі перебувають під опікою служби у справах дітей Трускавецької міської ради (біля 45 сімей), а потім гуманітарна допомога буде роздана в порядку живої черги.

Благодійники з We World International та Child Fund пообіцяли знову привезти засоби гігієни для потреб ВПО, котрі проживають на території Трускавецької громади. Наступного разу її отримуватимуть особи поважного віку та з інвалідністю.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту