Сьогодні, 4 липня, до Трускавця прибула третя партія гуманітарної допомоги від Світової Центральної Кухні (World Central Kitchen). Продуктових наборів є біля тисячі штук. Вони призначені тільки для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).
Пакети з продуктами почнуть роздавати для ВПО завтра, 5 липня, у ДЮСК «Спортовець» (м. Трускавець, вул. Данилишиних, 11) з 10.00 до 16.00. Отримають допомогу тільки ВПО, які зареєстровані в м. Трускавці (мають відповідну довідку).

Увага!!! З собою мати додатковий пакет на яблука!
World Central Kitchen – благодійна неурядова організація, котра займається забезпеченням їжею мешканців, які потерпіли внаслідок стихійних лих та інших форс-мажорних обставин. Світова центральна кухня (WCK) заснована в 2010 році знаменитим кухарем Хосе Рамоном Андресом Пуерта, лауреатом багатьох нагород в гуманітарній сфері, якому належать декілька ресторанів у США. У 2018 році засновника WCK було навіть номіновано на Нобелівську премію миру. З березня 2022 року WCK активно працює в Україні.
Співпраця Трускавця з World Central Kitchen налагоджена міським головою Андрієм Кульчинським за посередництвом нашого міста-партнера Перемишля (Республіка Польща). В червні ВПО м. Трускавця отримали від WCK два транші продуктових наборів (932 + 900 = 1832 набори).
Дякуємо благодійникам з World Central Kitchen!

Залишити відповідь

Перейти до вмісту