У суботу, 7 травня о 12:00 поряд з міською радою Трускавця розпочнуться урочистості з нагоди відкриття Дерева Миру.

На знак поваги до боротьби українського народу з російськими агресорами розпочинається акція зі створення лінії «дерев миру» у всьому світі.

Трускавець стане першим містом де втілиться в життя суспільно важлива ідея – буде встановлено Дерево Миру – сучасний символ солідарності та визнання цінностей демократії та свободи.

Наше місто має свою місію в цій боротьбі проти російських окупантів.

Сьогодні Трускавець одночасно приймає більше людей ніж кількість свого населення і став гуманітарним центром регіону. Місто, яке захищає, лікує, допомагає. Естафету на продовження цього унікального ланцюжка перейде до інших українських міст: Києва, Львова, Бучі, Бородянки, Маріуполя, а, також європейських: Варшави, Ніцци, Парижа, Лісабона. Оскільки нас усіх об’єднує велике бажання і жага повернути мир у наші домівки, міста, країни.

На відкриття Дерева Миру в Трускавці запрошені поважні гості: народні обранці, керівники Львівщини, голови територіальних громад нашого регіону, підприємці, керівники установ, які сьогодні виконують надзвичайно важливу роботу – міцно тримають тил, щоб українські захисники були певні, що Україна продовжує жити, що їхні родини в безпеці, що, коли вони повернуться з перемогою, то побачать свою успішну державу, яка обрала розвиток, свободу, демократію.

Щиро запрошуємо Вас приєднатись до урочистого відкриття Дерева Миру у Трускавці. В рамках якого, також, відбудеться висадка дерев біля Художнього музею Михайла Біласа та благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Виступатимуть: фолькрок гурт  «Очеретяний кіт», режисер  та співак  Сергій Файфура, Народний ансамбль народних інструментів «Галичани», співачка, ведуча Ірина Навроцька.

Захід проходить за підтримки Трускавецької міської ради та благодійної організації «БФ « Святих Михаїла, Софії та Міскінти».   

Залишити відповідь

Перейти до вмісту