Вчора, волонтери, громадські активісти та благодійники, які є ще й друзями Трускавця, приєднались до великого мітингу біля стін Європарламенту на підтримку отримання Україною статусу кандидата в члени ЄС.

Засвідчили цей історичний момент не лише під українським прапором, а ще й з малюнками в руках і деякі з них були створені напередодні в Трускавці.

«Позавчора діти в Україні намалювали ці малюнки. А вчора вони вже були в Європарламенті. І сьогодні будуть на мітингу під Єврокомісією, який пройде на підтримку, щиро віримо в це, історичного рішення про кандидатсво України», – написав у своїй fb сторінці Віктор Кривенко, український політик, почесний голова ПП «Народний Рух України».

Цікаво, що малювали ці роботи трускавецькі школярі, діти внутрішньо переміщених осіб з Харкова і Бердянська в рамках заняття з живопису від художника Андрія Чеботару. Акція відбувалась в СЗШ №3 за підтримки благодійного фонду «КОЛО». Темою малюнку була українська перемога. Символічно і правдиво! Ось, власне, приклад того, як кожен українець та українка, незалежно від віку та статусу, завойовує симпатію світу та наближає день перемоги, розквіту та благополуччя в нашій вільній Україні.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту