І дорослі, і малі в цю ніч, ніч з 5 на 6 грудня, з нетерпінням очікуватимуть на диво, на прихід святого Миколая. І вони можуть бути абсолютно впевнені, що святий Миколай прийде. Ба, скажемо вам більше – він вже у Трускавці, ми його щойно бачили в Будинку учнівської творчості. Сюди він прийшов послухати талановитих діток, подивитися їхні виступи. І сказав, що найдужче йому сподобалися … всі до одного! Бо талантів тут дуже а дуже багато.

Свято Миколая в БУТі м. Трускавця в переддень свята Миколая, патрона міста Трускавця, проходило в атмосфері радості та очікування. Зі святом вітали та добрі побажання дарували гостям вечора міський голова Андрій Кульчинський, секретар міської ради Наталія Пономаренко, директор БУТу Олег Бачинський.

Окрім пісень та жартів було багато циркових номерів, адже керівник циркової студії «Каскад» Микола Добровольський – один з тих людей, ким Трускавець може пишатися. Як і його вихованцями, серед яких Данило Бандура, Жанна Бродкевич, Мілана Сисин. Їхні вдалі виступи – чудовий подарунок керівнику циркової студії з нагоди іменин.

Зрештою, всі виступи були пречудові, а святий Миколай був дуже задоволений святом в Будинку учнівської творчості. Цього року в БУТі почали ремонт даху, а ще Миколай подарував багато нагород діткам за їхню старанність на різноманітних конкурсах та фестивалях. Одноголосно просили в святого всі учасники дійства того, чого найдужче хочемо ми всі – Перемоги України та миру.

Свято в БУТі закінчилося, і Миколай помандрував далі. Скоро, за мить, себто цієї ночі він завітає у кожну оселю, покладе подаруночки й пакуночки під кожну подушку. Вірте і чекайте! Якщо ви добра людина і були чемними, то святий Миколай про вас не забуде! А якщо ні, то спробуйте стати кращими, і тоді станеться справжнє диво.

Фоторепортаж можна переглянути тут.

Перейти до вмісту