5-7 вересня у місті Карпач (Нижня Сілезія, Польща, Євроунія) проходив ХХХІІ Економічний Форум, на який був запрошений і міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

Серед тем, які обговорювалися на Форумі:

– виклики, які стоять перед місцевим самоврядуванням;

– роль ЄУ та НАТО у формуванні нової системи світової безпеки;

– закритий цикл економіки;

– енергетична незалежність;

– новий цифровий світ;

– прийом України до НАТО;

– проблеми охорони здоров`я;

– нові цінності старого континенту;

– економіка майбутнього та ін.

На одній із панельних дискусій, присвячених розвитку туризму в нових умовах, виступив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, котрий на прикладі нашого міста-курорту розповів про реагування на виклики останніх років, пов’язані з початком агресії рф, коронавірусом, війною, зміною туристичних потоків, міграцією в Україні (зовнішньою та внутрішньою).

Тема панельної дискусії: «All Faces of Tourism – Strategies for Service Development in the Context of the Crisis» («Всі обличчя туризму – стратегії розвитку сервісу в умовах кризи»).

Пандемія коронавірусу змусила туристичну індустрію вийти із зони комфорту та зробити ставку на більш гнучкі рішення. За цей час були автоматизовані процеси продажів і післяпродажного обслуговування, розвинені послуги в технологічному аспекті, компанії пройшли ребрендинг, що фактично зміцнило сектор. Початок війни та її наслідки поставили перед галуззю нові виклики. Але урок пандемії дозволив готельно-ресторанному бізнесу Трускавця успішно вистояти і в цих кризових умовах, зберегти галузь, робочі місця, переорієнтуватися на  нові запити клієнта.

Поїздка Андрія Кульчинського до Польщі мала на меті і продовження співпраці з польськими містами-партнерами Трускавця, котрі також брали участь в Економічному Форумі.

Перейти до вмісту