Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.01.2023р. №25 «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні» (з останніми змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2023 №856) в Україні проходить обмін ламп розжарювання на енергоощадні лампи.

Трускавецька міська рада інформує про експериментальний проєкт з обміну юридичними особами ламп розжарювання та створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні та наголошує на потребі участі у проєкті закладів охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту населення (комунальної та державної форми власності), закладів фізичної культури і спорту (комунальної форми власності), суб’єктів надання послуг з управління багатоквартирним будинком, об’єднань співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), які провадять господарську діяльність відповідно до видів економічної діяльності).

Скористайтеся своїм шансом, подайте заяву в Дії, обміняйте старі лампи на нові енергоощадні та зробіть свій вклад у економію електричної енергії!

Перейти до вмісту