25 березня в режимі відеоконференції відбулося чергове засідання виконавчого комітету Трускавецької міської ради. На ньому було прийнято п’ять рішень.

Перше рішення стосувалося програми підтримки місцевого відділення поліції. В умовах воєнного часу вирішено, що недоцільно тратити кошти на утеплення адмінбудівлі НПУ у м. Трускавці. 99 тисяч 600 гривень скеровано на ремонт автомобілів та закупівлю паливно-мастильних матеріалів Трускавецького відділення поліції. Друге рішення виконкому пов’язане з першим, адже стосується змін до бюджету громади на 2022 рік. Також внаслідок зростання цін на паливно-мастильні матеріали та потребою сплати ПДВ додано кошти в розмірі 1 млн. 800 тис. грн. для комунальних підприємств міста, зокрема КП «Парк курортний».

Третє рішення стосувалося погодження тарифу на теплову енергію (виробництво, транспортування та постачання теплової енергії), яку реалізує ТзОВ «Хотел Менеджмент Груп». Вартість тарифу знизилася через зменшення ціни газу з 10 048 грн. за 1 Гкал теплової енергії до  9 099 грн. 62 коп. Четвертим рішенням виконкому на квартирний облік зараховано мешканця Трускавця, ветерана московсько-української війни. П’яте рішення щодо дотримання прав малолітніх осіб приймалося в закритому режимі.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту