«Святий Чудотворче Миколаю, допоможи мені в бажаннях моїх тлінних. Не гнівайся на прохання зухвале, але і не покинь мене в справах суєтних. Що на благо побажаю, виконай своєю милістю. Якщо погане хочу, відверни лихо. Нехай всі бажання праведні здійсняться, а життя моє щастям наповниться. Хай буде воля твоя. Амінь.”

Такою молитвою звертаються до св. Миколая і діти, і дорослі, в бажанні отримати дарунки. Кожен просить про свої потреби, і кожен сподівається, що так і станеться.

Ось і наші діти, підопічні служби у справах дітей Трускавецької міської ради, просили в св. Миколая про свої потреби. А оскільки діточки чемні та слухняні, то напередодні свята Миколая отримали в дар солодощі, подарунки, фрукти, а головне – благословення на добрі справи. Взамін діти дарували Миколаю віршики, пісні, щирі посмішки та обіцяли бути гідними нащадками козацького роду.

Діти щиро дякували за можливість відвідати “Хатинку Миколая” та за отримані подарунки меценатам та міському голові Трускавця Андрію Кульчинському.

Перейти до вмісту