Сьогодні Трускавець зустрів загиблого воїна Івана Комарницького. Загинув Герой під час бойових дій на півдні України (Миколаївщина).

Тіло захисника України родина та побратими зустріли на Перехресті Героїв, а більшість трускавчан – біля церкви святого Миколая. Плакали рідні, плакали сусіди, згадуючи покійного як дуже добру, неконфліктну, інтелігентну, побожну, виважену людину. Так само сусіди з вулиці Івасюка згадували, що світлої пам`яті Іван Комарницький немов відчував, що вже не повернеться живим додому і попрощався з усіма, коли був на ротації. Покійний Іван Комарницький – уродженець Турківщини, спільно з дружиною виховали двох дітей.

Парастас за Іваном Комарницьким відслужать сьогодні в каплиці церкви св. Миколая в 19.30. Похорон завтра в 15.00. Слава Героєві, котрий поклав своє життя за волю та незалежність України, в обороні нашої Держави від московського агресора! Вічна йому пам`ять!

Наступного тижня у Трускавці ховатимуть ще двох захисників, котрі, як і Іван Комарницький, загинули на Миколаївщині. Це Іван Яз та Ігор Шквирко. Про зустріч тіл вбитих Героїв та дату поховання буде повідомлено додатково.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту