Сьогодні, 26 березня, в селі Модричі Трускавецької територіальної громади провели в останню путь воїна Стефана Гошовського. Чоловік брав участь в бойових діях в Афганістані в 1980-х рр., а з початку московсько-української війни – в зоні АТО та в гарячих боях на передовій. Це вплинуло на стан його здоров`я, і в останні місяці він змушений був змагатися з підступною онкологічною хворобою. На жаль, воїн Стефан не дожив до довгоочікуваної Перемоги. Помер у віці 56 років.

Провести воїна, громадянина, земляка, співробітника і просто прекрасну людину зібралися друзі-афганці, побратими по зброї в новітній війні, співробітники ТзОВ «Трускавецький водоканал», де працював покійний, представники місцевої влади на чолі з заступником міського голови Трускавця, старостою села Модричі Мироном Флюнтом, родина, товариші і всі, хто розуміє важливість підтримки рідних у непрості дні відходу близької людини в Вічність.

Нехай же Господь прийме душу раба Божого Стефана у свою обитель, оселить на лоні Ісаака, Авраама та Якова і дарує йому Царство Небесне. Вічна пам`ять воїну і вічний упокій його безсмертній душі…

Перейти до вмісту