Сьогодні, в ясну погожу днину трускавчани на колінах зустрічали тіло полеглого воїна Святослава Панченка. Сержант загинув під час бойових дій, воював у складі штурмової бригади.

Перша зустріч полеглого Героя відбулася на Перехресті Героїв – символічному для Дрогобиччини місці. Родина, представники влади, волонтери, друзі, побратими зійшлися, щоб зустріти нашого Героя, щоб помолитися за упокій його душі. Троє священиків відправили панахиду, після якої всі присутні заспівали «Вічная пам`ять» та державний гімн «Ще не вмерла Україна».

Далі траурний кортеж рушив до Трускавця, де на вулицях міста мешканці схиляли голови, клякали на коліна та плакали. Адже як не плакати, коли загинув такий молодий чоловік, зразковий син, брат, чоловік, батько та друг, високий, сильний, мужній, добрий. Стільки планів ще було у нього, стільки намірів, але, на жаль, клята війна забрала його з-посеред нас. Зростав Святослав у багатодітній сім`ї, змалку йому прищепили людяність, любов до людей, повагу до старших та відповідальність. Цими принципами він і керувався у своєму житті, віддавши його в жертву Вітчизні, ставши на захист своєї сім`ї, своєї громади, всієї нашої багатостраждальної неньки-України.

Ще сьогодні в 19.00 у каплиці церкви св. Миколая священики відправлять парастас за покійним воїном Святославом Панченком. Похорон – завтра, 27 березня, в 13.00.

Вічна пам`ять Герою!

Перейти до вмісту