12-14 квітня на території Трускавецької, Бориславської та Східницької територіальних громад проходив Чемпіонат України з велоспорту на шосе. Найкращі велосипедисти країни випробовували наші дороги, щоб вибороти звання чемпіона України в індивідуальній гонці вгору та командних перегонах.

Понад 130 найкращих юніорів, юніорок, юнаків та дівчат з 13 областей України змагалися на дистанціях довжиною від 10 до 115 км зі стрімкими спусками та затяжними підйомами, в індивідуальних та групових гонках.

Нагородження переможців проходило вчора, 14 квітня, на центральній сцені Трускавця. Після хвилини мовчання в честь загиблих Героїв та виконання Державного Гімну України учасників велогонок привітав міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

Головний спеціаліст управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Селіверстов зачитав прізвища переможців та регіони, які вони представляють. Координував церемонію нагородження начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль. З прізвищами переможців та підсумками Чемпіонату України з велоспорту на шосе можна буде ознайомитися на сторінках управління молоді та спорту Львівської ОВА та Львівської велосипедної федерації.

Всього в змаганнях взяли участь 133 велосипедисти. Навіть ті, які не здобули призових місць, були задоволені. Адже велоспорт – це драйв, адреналін та здоров`я!

Фоторепортаж можна переглянути тут.

Перейти до вмісту