Школа батьківства «Батьки в темі» відкрилася сьогодні, 15 квітня, у Трускавці. Безоплатні семінари, тренінги, навчання та практичні заняття для майбутніх та теперішніх батьків організували Благодійна організація «Дія.МИ», служба у справах дітей Львівської обласної військової адміністрації, служба у справах дітей Трускавецької міської ради при підтримці готелю «Трускавець 365» та за сприяння ГО «ДійТвори».
На відкритті Школи відповідального батьківства її слухачів привітали заступник голови Львівської ОВА Іван Собко, міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, начальник служби у справах дітей Львівської ОВА Володимир Лис, начальник Львівського обласного центру соціальних служб Ярослав Бордіян, начальниця служби у справах дітей Трускавецької міської ради Леся Дребот та голова правління БО «Дія.МИ» Софія Крушельницька.
Андрій Кульчинський розповів присутнім як у Трускавецькій громаді дбають про всі умови для повноцінного розвитку дітей, і наскільки стратегічне партнерство батьків з освітніми, культурними, спортивними та іншими інституціями дає вражаючі позитивні ефекти.
Іван Собко наголосив на важливості місії соціальних служб, котрі передусім дбають про захист інтересів дітей, особливо тих, чиї сімї опинилися в кризових ситуаціях. «Дитина щаслива лише в сімї. А сім`я щаслива, коли батько і мати отримують задоволення від свого батьківства та материнства», – зазначила Софія Крушельницька, готуючи плавний перехід від привітань до початку повноцінного навчання у Школі відповідального батьківства.
На заняттях майбутні та теперішні батьки отримають відповіді на запитання як бути мамою малюка і бути щасливою, як не впасти в депресію (чи вийти з неї) після страшилок про безсонні ночі, прорізування зубів, дитячі істерики, післяпологову кризу і підступні хвороби, та на багато інших актуальних тем.
Цикл лекцій розпочала експертка з 8-річним стажем, консультантка з питань грудного вигодовування Ірина Дубровська. А загалом перед слухачами ШВБ виступлять 5 крутих доказових експертів-спікерів. Учасники ШВБ отримають фахові консультації від логопеда, психолога, дитячого стоматолога та педіатра, у тому числі індивідуальні.
Лекції будуть доповнені цікавими практичними тренінгами.

Перейти до вмісту