Відновити під’їзди та дахи, замінити вікна й двері, відремонтувати мережі водопостачання та каналізації в багатоквартирних будинках – це стало більш доступним для трускавчан в рамках міської цільової Програми співфінасування поточних ремонтів багатоквартирних будинків. Програма передбачає співфінансування в розмірі 70% вартості робіт з поточного ремонту будинку – кошти місцевого бюджету, 30% – кошти мешканців багатоквартирних будинків.

 На виконання заходів Програми співфінансування у 2019 році в головному кошторисі Трускавця передбачено 3,5 мільйона гривень. Цього року поточні ремонти проведуть у 43 житлових будинках.

 До прикладу, в гуртожитку на вулиці Івасюка, 9 замінили міжповерхові двері на металопластикові. На вулиці Стебницькій провели поточний ремонт двох під’їздів житлового будинку. В усіх під’їздах замінили двері на металопластикові.

 Відповідно до Програми 70/30 вже виконані роботи у житлових будинках на вулицях: Бориславська,36, Данилишиних,47, Мазепи,24, Мазепи,19, Мазепи,28, Сагайдачного,18, Сагайдачного,20, Сагайдачного,22, Сагайдачного,24, Сагайдачного,26, Сагайдачного,28, Дрогобицька,14. Ведуться роботи у житлових будинках на вулицях: Івасюка,1, Івасюка,15, Івасюка,9, Стуса,9, Стуса,5, Івасюка,17, Данилишиних,7, Стуса,18, Стебницька,78.

 Нагадаємо, що Програма передбачає виконання поточних ремонтів у житлових будинках, а також поточний ремонт мереж каналізації та водопостачання, ремонт під’їздів та інші роботи.

Перейти до вмісту