Прийом заявок у рамках проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 рік розпочнеться о 9:00 год. 28 жовтня 2019 року і триватиме до 18:00 год. 29 листопада 2019 року.

Участь у Конкурсі можуть брати органи самоорганізації населення, ОСББ, громадські організації, благодійні фонди, ініціативні групи, сільські, селищні ради, а також ради об’єднаних територіальних громад (ОТГ), міські ради. 

Цьогорічними пріорітетами Конкурсу визначено:

«Освіта» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

«Охорона здоров’я» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування (в тому числі придбання автотранспорту).

«Культура» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

– «Спорт» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

– «Безпека» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

«Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція.

«Інші пріоритети» (об’єкти усіх форм власності (окрім приватної (за винятком ОСББ)), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування об’єктів ПЗФ, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

«Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, благоустрій територій, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

Навчальний семінар з представниками органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадських організацій та іншими потенційними учасниками Конкурсу від м.Трускавець відбудеться 25 жовтня 2019 року об 11:30 год. за адресою: вул. В. Винниченка, 16, м. Львів (сесійна зала обласної ради).

Джерело: https://www.lvivoblrada.gov.ua/news/projekti-miscevih-iniciativ-golovne-na-2020-rik

Перейти до вмісту