Ще одне Трускавецьке ЗМІ піймали на брехні

Вивести брехливе ЗМІ на чисту воду вирішили самі трускавчани. Вони стали жертвами матеріалу заснованого на неправді та перекручених фактах. Мова йде про інтернет видання «Truskavest today».

Відтак, у матеріалі подана інформація про те, що підприємці, які торгують на  сувенірному ярмарку «Чотири сезони» зазнають постійного тиску з боку керівництва КП «ТІкЦ» щодо орендної плати. Також автор наголошує на новому конфлікті та відмові підприємців платити за охорону.

Зі слів більшості підприємців, дані висловлювання автора статті не відповідають дійсності. Власне тому підприємці звернулись до прес-служби Трускавецької міської ради із проханням оприлюднити їхню заяву-спростування:

                                                  «Ми, приватні підприємці ярмарку «Чотири сезони» заявляємо про те, що не уповноважували журналіста Назара Хопяка чи будь-яку іншу особу представляти наші інтереси та говорити від нашого імені. Дану заяву-спростування даємо в зв’язку з публікацією вищезгаданого журналіста на інтернет-ресурсі «Truskavest today» від 07.07.2016 року, до якої ми відношення не маємо.

Наміру створювати конфлікт, або влаштовувати пікет ми не мали, питання щодо нашого ярмарку вирішуємо в робочому режимі із керівництвом КП «ТІкЦ».

Просимо наступні публікації, які стосуються ярмарку «Чотири сезони» узгоджувати з нами».

Підписали заяву 9 із 14 приватних підприємців ярмарку «Чотири сезони».

Нагадуємо, що це не перші спроби трускавецьких інформаційних джерел продукувати неправдиву інформацію та посіяти паніку в місті. Вони друкують матеріали наповнені умовностями та здогадками. Автори статей, використовують різні маніпуляційні прийоми  та дописують в офіційно незареєстровані ЗМІ, що звільняє їх від подальшої відповідальності за допис.  Хто стоїть за трускавець-тудей, думаємо, ні для кого не секрет. Правда завжди відкивається, а пляма на репутації журналістів та тих, хто за ними стоїть залишиться назавжди.

                                                                                                                                                                    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *