Прийняття та видачу документів під час державної реєстрації громадських формувань здійснюватиме Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.  

У червні Міністерством юстиції України започаткованопiлотний проект у сфері державної реєстрації громадських формувань. Цим проектом передбачено розширення можливостей для забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи.

Усі уповноважені працівники для здійснення функцій прийняття та видачі документів пройшли навчання та отримали доступ до програмних засобів ведення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, З другої половини липня пiлотний проект у сфері державної реєстрації громадських формувань отримав на Львівщині практичний старт.

           Реалізація цього проекту дасть змогу мешканцям Львівщини отримати  доступ до шести додаткових центрів, в тому числі і до Стрийського місцевого центру, які забезпечать прийняття та видачу документів під час здійснення процедури державної реєстрації громадських формувань.

Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Директор:


Николаїшин Марія Іванівна

Адреса: м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А
Телефон: 067-167-71-44; 099-774-34-15
Електронна адреса: 
[email protected]

            

Залишити відповідь

Перейти до вмісту